2010. november 1., hétfő

gastro show


Jobban élek mint fél éve. Amióta már nem futja a konyhapénz élelmiszer vásárlásra, előkerül a kreativitás. A rádióban hallottam, hogy neves szállodákban, éttermekben milyen leleményesen "apgrédelik" a maradékokat. Miként mossák le a megbuggyant francia salátáról a majonézt és miként csinálnak belőle friss tavaszi zöldség levest és még sorolhatnám. Pedig ezen intézményeknek nem is megy olyan rosszul. Maradt tegnapról egy kis krumplis tészta, volt még 2 tojásom (nana! :)) és egy kis tejföl a pohár alján valamint egy darab trapista, melyet az egérfogóba szántam. Az összes alapanyagot rétegesen egymásra helyeztem és megsütöttem. Jobban ízlett mint bármi fél éve. Hajrá Fanyarország, Hajrá Fanyarok!

Nincsenek megjegyzések: