2008. június 30., hétfő

pöstyén


Kazo barátom felhívott úgy egy hete, de lehet, hogy volt az kettő is egy közös kiállítás ügyében. Valamikor szeptember közepe táján lenne, de a leadás júliusi. Halász Géza megszervezte miszerint a pesti szlovák intézeten keresztül is kijuttatható a pályamunka, ha elsejéig odajuttatjuk. Ezt az utat választva ma bevonatoztam a városba. Minden percét utáltam. A balkáninál is mélyebb színvonalú és környezetű Keleti pu.-tól a penetráns szagú Rákóczi úton át az Astoriáig borzoltam az idegeimet. Nem vágyom a városba. Főleg nyáron nem.
Emlékeztetőül kollégáimnak ismét felhívom a figyelmét a pályázatra úgy, hogy idemásolom Kazo és Géza levelét.

Sziasztok!
Piestany (Pöstyén ) városa, a város konyvtára egyutt a Szlovák karikaturista szovetségével. Nemzetkozi vándor kiállítást rendez A GYÓGY FORRÁSOK címen.
A kiállítás 10.9.2008 lessz megnyitva a V4 elnokeinek talalkozása alkalmából.
Kérlek , kuldjettek 16 eredeti muvet az adott témára( formátú A/4 ) lehetoleg 16 karikaturistától *SZERETNEM HA OTTLENNENEK A NAGY KONYV BELIEK') legkésobb 20.7.2008 -ig.
A címem: Kazo Kanala Durgalova, 12, 831 01 Bratislava
Kosz. kaZOO

Ez egy meghívásos kiállítás, ezért rövidebb a meghívottak listája a levelezés címsorában.
Tehát fejenként 1 db A/4, téma: Gyógyforrások

Beszéltem Milan Kurucz úrral, a Szlovák Kulturális Intézet igazgatójával, és abban maradtunk, hogy ő szívesen kiviszi az anyagot Kazonak, ha július 1-ig (legkésőbb) leadjuk náluk, a titkárságon. Kérte, hogy ne a portán hagyjuk, hanem vigyük föl a titkárságra! Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 15.
Ha valaki nem készül el július 1-ig, akkor maga küldje el postán a fenti címre Pozsonyba.

Üdv:
--
Halász Géza
http://zu.hu

Nincsenek megjegyzések: