2012. március 28., szerda

válasz

Kaptam egy méjlt Tamástól, melyben arra kér, lépjek vissza a szakosztályba és szavazzak, majd mindezt egy körlevélben tegyem közzé. Úgy döntöttem, inkább a nyílt levelet választom. Kilépésemnek nem adtam magyarázatát, egyszerűen csak bedobtam a törülközőt. Ennek több oka is volt. Ott és akkor túlcsordult a pohár. Nem csak a nemtelen támadások miatt. Évek óta tipródom mit is kerestem ebben a szakmában. Rájöttem, nagyon kevés voltam. Szobrászként is elbuktam és a rajztudásom sincs oly' fokon, hogy magammal elégedett lehettem volna. Ámítottam magam évekig, hogy karikaturista vagyok de túl sokszor találtattam "könnyűnek". Követtem a "vitát" a szakosztály blogon és a levelekben, melyek megerősítettek abban, jó döntést hoztam és időben. Nem lépek vissza, de ha ezt tenném jelen körülmények közt, akkor a Halász Gézára voksolnék. Irónikus befejezésként, mára kiderült e honban mindenki doktor lehet, ha van a polcán egy-két törzsanyagnak való irodalom valamint karikaturista is bárki lehet, ha van fotosopja (photoshop).

                                                                                                                                          Üdvözlettel
                                                                                                                                          doktor joe

1 megjegyzés:

Zsoldos Péter írta...

Drága Joe!

Már megbocsájts az erős szavakért, de HÜJE(kétszer aláhúzva és pontos Jével.) vagy.
Remélem csak az álszerénység hangjait hallom ebben a posztban, mert ha nem sürgősen orvosi ellátásra szorulsz valami pszihodokinál.
Pont olyan ez a tehetség rajztudás karikaturistaság szöveg, mint amikor a 42 kilós 180 cm magas csaj áll a tükör előtt és dagadt undorító hájpacninak látja magát.
Nehogy már a depresszió győzzön a valóság felett mint a közéletben!

Rajongód, kollégád és barátod:
zsoldos péter

Hogy csupa kisbetűvel kalapemelés és mély meghajlás online változataként