2008. május 6., kedd

Murphy Ex Machina

Ez a definició saját találmány. Azon eseményekre alkalmazom, melyek váratlanul kellemetlen helyzetet teremtenek de már önmagukban hordozzák az ugyanolyan hirtelen és kellemes megoldást. Egy igazi hideg-meleg szitu. Lelki szauna. Tegnap egy olyan nap volt, hogy a MEM élmény többször is megadatott. Csak egy példa erre. Jön haza a lányom Kaposvárról. A nagykapuban várom a szakadó esőben. Amint odaért, egy hatalmas durranással szétdurrant a fényszóró. Tök ideg lettem, mert az eset azonnali megoldást követelt a feszített programok miatt. Délután 5 elmúlt, senkit nem értem el aki segíthetett volna. Más választásom nem maradt, mint az internet. Bekopogom a keresőbe a lámpa paramétereit és mit hoz a véletlen, nem messze tőlünk egy pont ilyen pilácsot kinálnak eladásra, pont egy ismerős autószerelővel szemben. Megtalált az őrangyal.

Persze az egészhez az itt látható Lázár Ervin portrénak semmi köze, csak talán annyi, hogy valahol most már ő is őrangyalkodik.

1 megjegyzés:

Zsoldos Péter írta...

Úgy emléxem ez a karikatúra már szerpelt korábban és akkor is terveztem megírni róla, hogy zseniális! Szerencsére most van alkalmam pótólni az akkori mulasztást.