2009. szeptember 23., szerda

rajzbak


Ez a hét időutazás a hétvégi találka miatt. Ha az érettségi 45 éve volt (márpedig utána számoltam és sajnos így igaz) akkor az előkészítő 50 éve. A képzőművészetire való felvételt egy előkészítő előzte meg, afféle gólya tanfolyam. Az akkori munkásságomról ez a rajzbakot ábrázoló fél évszázados mű tanúskodik. Muzeális darab. Néhány évre rá egy ilyen bakon ülve készült ez a kéztanulmány.


Mindez a múltba tekintés arra szolgált, hogy bemutassam milyen rögös utat kellett ahhoz bejárnom míg eljuthattam a lent látható végeredményhez.


1 megjegyzés:

Blogkatalogus.net írta...

Üdvözlöm,

figyelmébe szeretném ajánlani a www.blogkatalogus.net honlapot, a magyar blogok katalógusát. A honlapon blogja hírcsatornájának beküldésével megoszthatja a blogbejegyzések, a regisztrált felhasználók pedig szavazhatnak a saját vagy más írására.

Szavazatával címlapra küldheti a bejegyzéseket, emellett pedig mivel minden voks egy pontot jelent a szavazónak, az aktív felhasználó adatlapja így folyamatosan a címlapon lehet.

Látogasson el a www.blogkatalogus.net honlapra és amennyiben elnyeri tetszését töltse ki adatlapját és küldje be blogja RSS-csatornáját.


Esetleges kérdéseit az info@blogkatalogus.net címre várjuk. Ugyanakkor elnézést kérünk az ilyen kapcsolatfelvételért, de más elérhetőséget nem találtunk a honlapján.

Hasznos időtöltést,
www.blogkatalogus.net