Jobban élek mint fél éve. Amióta már nem futja a konyhapénz élelmiszer vásárlásra, előkerül a kreativitás. A rádióban hallottam, hogy neves szállodákban, éttermekben milyen leleményesen "apgrédelik" a maradékokat. Miként mossák le a megbuggyant francia salátáról a majonézt és miként csinálnak belőle friss tavaszi zöldség levest és még sorolhatnám. Pedig ezen intézményeknek nem is megy olyan rosszul. Maradt tegnapról egy kis krumplis tészta, volt még 2 tojásom (nana! :)) és egy kis tejföl a pohár alján valamint egy darab trapista, melyet az egérfogóba szántam. Az összes alapanyagot rétegesen egymásra helyeztem és megsütöttem. Jobban ízlett mint bármi fél éve. Hajrá Fanyarország, Hajrá Fanyarok!
2010. november 1., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése