2008. február 6., szerda

torkos

A tegnap esti post-om az étvágyat vette célba. A mai is, csak másképpen. Ma ismét Torkos Csütörtök van. Ez jó. Nagyon jó. Jót tesz a gasztronómia, a táplálkozási kultúra népszerűsitésének. Jót tesz a fogyasztónak, a vendéglátónak. Egy nap, mikor sokan kampányszerűen telezabálják magukat. Erre "cuppantak" rá a fitness és wellness központok és meghirdették a Mozgós Pénteket. Ez jó. Nagyon jó. Az egészséges életmódhoz tartozik, a bevitt energiát fel kell dolgozni. Szükség van a kultúrált vendéglátás tudatositására

larryme

mivel a gyorséttermek elterjedése azt az érzést sugalja, mintha a vendég beállna egy benzinkúthoz és gyorsan tankolna. Ezt az érzést közvetítette nekem Terence "Larry" Parkes is, kitől nemsokkal halála előtt kaptam ezt a képet, melyben saját markolómmal bontom le a "fastfood" szentélyt. Egy levelet is mellékelt, melyet most közreadok.

Larry attached a letter to this cartoon:

Joe

Enclosed cartoon - idea from Budapest visit- McDonald's disaster area in Stratford-upon- Avon. Have to take grandchildren there. I hate the place. Hope Budapest better deal (plants of paprika?) Great city Budapest. Loved every minute.

Regards

Larry


Nincsenek megjegyzések: