2009. július 6., hétfő

"L"nézést


Ez a hónap blogisztikailag nagyon "vékony" lesz. Váratlanul jött ez az amerikai út ezért sok olyan dolgot kell hirtelen lerendeznem, mely még várhatott volna a sorára. Ráadásul Murphy csak erre várt. Minden elromlott ami elromolhatott és ha nem, akkor csak úgy csinált. Az elkövetkező néhány hét talán kárpótol majd és minden olyan lesz, mintha a holdon járnék. Hazatértem után sem marad sok idő a lazulásra, mivel augusztus végén már kezdődik a Vidor fesztivál. Elnézést kérek barátaimtól, kollégáimtól és mindazoktól kik rendszeres jelenlétemre ezen a felületen mindig számítottak, számítanak. I'll be back!
Távollétemben hogy feledhetetlen maradjak, gondoskodjék e videó. Nagy merészség tőlem közszemlére tenni súlytöbblettel bíró corpusomat, de énnékem már az is örömet okoz ha rajtam röhögnek. Keep smiling!




Ez a mini kótdazűr, melyet én egyszerűen csak prolibícsnek hívok, nem az első a családban. Atyám is hódolt e szenvedélynek. Igazi, rusztikus havajt varázsolt magának bizonyítva, hogy a fa nem esett messze az ő almájától.


Nincsenek megjegyzések: