2009. február 25., szerda

spam

Kaptam egy méjlt:

Szia!
A blogodról feltételezhető, hogy spam jellegű tevékenységet folytat. Ha ez nem így van, a helyesbítéshez kérj felülvizsgálatot .
Felülvizsgálat hiányában blogodat 20 napon belül töröljük. Ez idő alatt az olvasók egy figyelmeztető oldalt fognak látni. Kérésed kézhezvétele után blogodat két munkanapon belül felülvizsgáljuk, és zárolását feloldjuk. Ha a felülvizsgálat megállapítja, hogy a blog nem folytat spam jellegű tevékenységet, a blog zárolását feloldjuk, a Blogger irányítópultján látható üzenet pedig eltűnik. Ha ez a blog nem a tiéd, akkor semmit nem kell tenned. Ha vannak más blogjaid is, azokat ez az intézkedés nem érinti.
A spamet automatikus osztályozórendszerrel szűrjük. Az automatikus spamészlelés természetéből adódóan tökéletlen, és olykor helytelenül jelöl meg a tiédhez hasonló blogokat. Az esetleges hibáért elnézésedet kérjük. Ilyen rendszer használatával azonban több tárhelyet, sávszélességet és mérnöki erőforrásokat tudunk a hozzád hasonló bloggereknek biztosítani – a spamküldők helyett.

Köszönjük a megértésedet és a spamellenes munkánkhoz nyújtott segítségedet.
Tisztelettel:
A Blogger csapata

Mik nem vannak???

1 megjegyzés:

Zsoldos Péter írta...

Én látom a blogodat, uh nincs letiltva. Ne is legyen, mert igum burgum!!!